Hoe mijn studenten €100K+ maanden gingen draaien met 100% TikTok Ads...

Bij de TikTok Kings omring jij je met nummer #1 community op het gebied van TikTok ads. 


Wil jij van 0 naar 100K maanden gaan d.m.v. de juiste begeleiding? 


Plan je gesprek hieronder in!

Als je de TikTok Kings Mastery joint, krijg je volle en directe toegang tot

  • 8 modules + 34 video's vol met unieke TikTok insights. GEEN resultaat behalen op TikTok is onmogelijk na het zien van de TikTok Kings Mastery. Duik er in en leer TikTok als geen ander kennen!


  • 1 op 1 training van 3 coaches, 100% gefocust op jouw succes! Geen slappe Q&A sessies of andere inspiratieloze zoom calls. Ik, David en Jeffrey zullen jou pushen, trainen en jouw grenzen verleggen om succes te behalen. Wij werken alleen met echte winnaars!


  • TikTok Kings community calls met jouw level. Het is Time2Grow! Samen met like-minded TikTok Kings zal jij je weg omhoog werken om uiteindelijk van het 0-50K p/m level naar de KINGS van het 100K+ level te gaan...


  • Scripts, funnels, templates & meer. Plug & play sheets, stap voor stap plannen, templates, KPI sheets, winst/verlies sheets, etc, etc. Ik heb deze sheets en scripts zelf gebruikt om mijn E-commerce business te structureren en ik zal deze met jou delen als je het programma joint. Het implementeren van deze tools in jouw business zorgt ervoor dat jij altijd een stapje voor hebt op jouw concurrenten.

Wat de studenten zeggen over de TikTok Kings

Veelgestelde vragen

Wat zijn naast de investering in het traject nog andere kosten?

Je hebt letterlijk alleen een shopify abonnement nodig van 35 euro per maand. Daarnaast kan je met een Enterprise account werken waardoor je jouw ad spend pas aan het eind van de maand hoeft te betalen. Dit is ideaal als je een wat lagere cashflow hebt en toch consistent wilt blijven testen. Daarnaast hoef je geen inkoop te doen als je dropshipt, deze producten worden rechtstreeks verzonden vanuit de leverancier.


In welk land moet ik beginnen met adverteren?
Je kan in principe beginnen te verkopen in elk land. Wij hebben wel een bepaalde selectie aan landen die wij aanraden om mee te starten. Omdat je dan wat "quick wins" kan pakken en daar sneller een cashflow vanuit je business kan opbouwen. Als je wilt weten welke landen dit zijn, plan dan even een call in ;).


Hoe veel tijd moet ik er in stoppen om het te laten werken?
Hangt er vanaf of je al ervaring hebt in de E-commerce of dat je net begint. Ik raad sowieso aan om wel 3-4 uur per dag er aan te werken. Zodat je daarmee kan zorgen dat je elke dag consistent producten blijft testen.

Is dropshipping nog wel een goed businessmodel?
Tuurlijk. Er zit weinig risico aan verbonden en is een geweldige manier om cashflow te genereren waar andere mensen soms een hele maand of langer voor werken. Daarnaast kan je vanaf overal te werk gaan, als je maar wifi en een laptop hebt. 

GEEN risico, GEEN enorm kapitaal nodig, GEEN inkopen nodig, GEMAKKELIJK schalen, ALLES van A tot Z UITGELEGD op het nummer #1 platform ter wereld #TIKTOK! Met de nummer #1 community de TIKTOK KINGS!